Bouwkavels

Namens Bouwbedrijf Van der Laan wordt het volgende te koop aangeboden: Zes bouwkavels aan het Houtstek te Kollum, groot circa:

– 766,2 m²;
– 572,27 m²;
– 645,45 m²;
– 612,27 m²;
– 2 kavels van 476,01 m².

De kavels liggen aan de oostzijde van het dorp Kollum in een gevarieerde woonwijk aan de Trekvaart. Kollum ligt in de provincie Friesland, in de gemeente Kollumerland c.a. Het gebied kent een gevarieerd landschap op de grens van klei-en zandgrond welke dwars door de gemeente heen loopt. De belangrijkste plaats in de gemeente Kollumerland is Kollum, deze ligt op de grens van het open weidegebied en de Friese Wouden. Op deze grens gaat het landschap over van kleipoldergebied naar een meer gesloten elzensingel landschap (dit in het zuidelijke gedeelte van de gemeente). Kollum ligt op circa 20 minuten vanaf de A7.

Bekijk hier de plattegronden en enkele foto’s van de grond:

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Neem contact met ons op voor vragen of inlichtingen over de bouwkavels.

  • Over ons

    In Kollum en wijde omgeving zijn vele woningen te bewonderen die daar ooit door een Eelke of Frans van der Laan zijn neergezet. Het bedrijf heeft nu al meer dan een eeuw lang, een uiterst betrouwbare reputatie hoog weten te houden.

    Vandaag de dag heeft alweer de vierde generatie - Frans van der Laan - de touwtjes bij het bouwbedrijf in handen. Twee Eelke's en een Frans gingen hem voor.


    Lees meer